350 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO !
MÜŞTERİ DESTEK HATTI:0850 644 09 09 (Hafta içi : 9:00-17:30)
Karanfil ağacının çiçeklerindeki tomurcuklardan üretilen baharat siyah renkte ve odunumsu yapıda olup oldukça hoş bir kokuya sahiptir. Tat vermesi açısından yemeklere katılarak tüketilmesinin yanı sıra çay yapımında da kullanılır. Bir diğer kullanım yolu ise antiseptik özelliğinden dolayı ağza atılarak kullanılır. İçeriğinde yüksek oranda bulunan demir, protein, fosfor, kalsiyum, karbonhidrat ve A, C vitaminleri bulunur.
FAYDALARI;
KULLANIM ÖNERİLERİ;
Çay için: 7 adet karanfil ezilerek 1 fincan kaynar suyun içine eklenir. Demlemeye bırakın. Çayı süzdükten sonra içebilirsiniz.
Yağ yakımı için: 1 yemek kaşığı karanfil,1 yemek kaşığı zencefil tozu ve 1 adet çubuk tarçını
demliğe koyup üzerine 2 bardak su ilave edin, demlemeye bırakın. Çayı süzdükten sonra içebilirsiniz.
KARGO HAKKINDA
TESLİMAT
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.