350 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO !
MÜŞTERİ DESTEK HATTI:0850 644 09 09 (Hafta içi : 9:00-17:30)
M.Ö. 2000’li yıllarda bile baharat ticareti aracılığıyla dünyanın pek çok yerinde kullanılan bu baharat, günümüzde de yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Kalın kabuklu ve yaprak dökmeyen bir ağaçtan elde edilen tarçının hasadı için temel olarak ağacın kabuğu ve yaprakları kullanılır. Genellikle tatlılarda kullanılsa da çay gibi pek çok içeceğin içinde de tüketilebilen tarçının sağlık açısından pek çok faydası mevcuttur.
Endonezya Tarçınıdır. El ile kolaylıkla kırılır.
FAYDALARI;
KULLANIM ÖNERİLERİ;
Tarçın çayı: 1 Çubuk Tarçını bardağınıza koyun. Üzerine kaynamış suyu ekleyin. 8-10 dakika kadar demlenmesi için bekleyin. İsteğe bağlı olarak bal ile tatlandırabilirsiniz.
Yağ yakımı için: Günlük içtiğiniz suyun içerisine 5-6 adet çubuk tarçın koyduğunuz zaman, kan şekeriniz düzenlenmiş ve zayıflama süreciniz başlamış olur. Sabah aç karnına ve yatmadan önce tüketilmesi daha etkilidir.
Diş çürükleri için: Tarçının anti bakteriyel özelliğinden dolayı diş çürüğü ve diş eti hastalıklarına karşı önemli derecede olumlu etkisi vardır. Diş eti ve dişlerde oluşan bakterileri öldürür. Tarçınlı su ile yapılan gargaralar anti-bakteriyel olarak kullanılmaktadır.
KARGO HAKKINDA
TESLİMAT
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.